Website ontwerp- en bouw proces

Om een beetje meer inzicht te geven in hoe een website tot stand komt, ga ik hieronder mijn workflow voor het ontwerpen en bouwen van een website laten zien.

Hier vind ons eerste gesprek plaats waarin we gaan bespreken wat je zoekt en wat er mogelijk is.

Ik som de wensen op en geef daarbij een planning en een gespecificeerde offerte. De prijs van de offerte is op projectbasis, zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Als er akkoord is op de offerte, ga ik alle wensen omvormen tot een concept voor de homepage. Geen onduidelijke schetsen of half werk: je krijgt een concept zoals de homepage er 1 op 1 uit zou kunnen zien.

Je krijgt de gelegenheid om feedback te geven op het ontwerp, zodat ik deze kan aanpassen naar een definitief ontwerp.

Een nieuwe fase in het project is aangebroken; ik ga de website bouwen en het CMS inrichten. Als het allemaal werkt krijg je toegang tot de website met een testlink.

In de tweede stap vraag ik je om alvast aan je teksten en afbeeldingen te werken. Nu we een aantal stappen verder zijn, verwerk ik jouw teksten in de website.

Als de website naar wens is, lanceer ik deze voor het publiek. Ik verzorg ook de middelen en instructies zodat je zelf je eigen content kunt gaan beheren.