Reclame & Marketing

Vrijwel alle wat ik doe, valt onder de noemer reclame en marketing. Hoe val ik op? Hoe breng ik mijn boodschap over? Wat zijn de middelen die ik hiervoor kan gebruiken? Ik voer niet alleen uit, maar ik denk ook continu met je mee over mogelijke kansen die je kunt benutten. Het mooiste is natuurlijk als je al je reclame- en marketing uitingen op elkaar kunt laten aansluiten voor een sterk marketingplan. Zo’n beetje alles heb ik in huis, alleen jijzelf en jouw idee ontbreken nog. Bekijk hieronder een aantal mogelijkheden.

Ik ontwerp en bouw unieke responsive websites en webshops inclusief CMS.

Ik creëer een visuele identiteit die perfect bij je past. Uniek, persoonlijk en professioneel. Van een logo tot en met je complete huisstijl. Gedrukt en wel!

De online wereld is tegenwoordig onmisbaar als het gaat om zichtbaar zijn. Opvallen kun je op veel manieren. Ik help je graag om je online middelen te realiseren.

Ik kan ook hulp bieden voor enkel het ontwerpen van materialen. Bijvoorbeeld als je al een developer in huis hebt. Met mijn kennis van de technische kant, zal je developer vliegensvlug aan de slag kunnen met mijn ontwerp.

Goede vormgevers in huis maar nog niemand die het kan realiseren naar een werkend geheel? Dan werk ik graag met je vormgevers samen om het ontwerp tastbaar te maken

Saaie, standaard grafieken en icoontjes in de presentaties en op je website? Ik help je graag om je materialen te (her)ontwerpen naar een leuker geheel dat ook nog eens in je huisstijl past